4G WorldSIM with Elektroscandia

  • sw

Besök M2M Connect-portalen på m2mconnect.csldual.com/Elektroskandia-Sverige för att aktivera ditt SIM-kort med ICCID-koden på SIM-kortet och välj den bundling du önskar. Kortet är sedan klart att använda.

TIPS: TESTA ATT ANVÄNDA EN APP FÖR BARCODE-SCANNING FÖR ATT LÄSA IN DEN 20-SIFFRIGA ICCID-KODEN VID AKTIVERING AV KORTET

UPPSTART

  1. Se till att din enhet är avstängd, sätt in SIM-kortet i SIM-hållaren och slå på enheten.
  2. Se baksidan av SIM-kortet för uppgifter om APN. Följ tillverkarens anvisningar och ange nödvändig information i utrustningen.
  3. SIM-kortet söker efter lämplig signal och registreras sedan i nätverket. När kortet är registrerat är din enhet redo att testas enligt tillverkarens anvisningar.

FELSÖKNING

Enhet - Se till att du har följt tillverkarens instruktioner för enheten.

SIM-kort - Se till att SIM-kortet är korrekt isatt i enheten.

Mottagning - Kontrollera SIM-kortet i en mobiltelefon för att se om du kan skicka ett textmeddelande eller få åtkomst till Internet (Kom ihåg att ändra APN-inställningarna för att detta ska kunna göras).

Nätverk - Använd en CSL Signal Analyser för att avgöra om det finns en lämplig mobilsignal i området. Om din enhet fortfarande inte registrerar sig på nätverket, kontakta teknisk support.

TIPS: NÄR DU TESTAR SIM-KORTET I MOBILTELEFON, KOM IHÅG ATT ANVÄNDA RÄTT LANDSKOD T.EX. 0037

För ytterligare hjälp om SIM-kortet, ring CSL på +44 (0) 1895 474 444. Ha gärna ICCID-numret tillgängligt när du kontaktar supporten.